Υπαναχώρηση - Επιστροφές Προϊόντων

Υπαναχώρηση - Επιστροφές Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο μέγεθος ή άλλο προϊόν. Για τις επιστροφές δεν επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφορικών, αρκεί να χρησιμοποιήσετε τη ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ.

Η διαδικασία της επιστροφής είναι πολύ απλή. Συμπληρώσετε το σχετικό "Έντυπο αλλαγής / επιστροφής προϊόντων" που παραλάβατε μαζί με τα παπούτσια σας. Κατόπιν καλέστε τη ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ στο 210 4851100 για να παραλάβει το δέμα από το χώρο σας. Για τη δική σας ασφάλεια, παρακαλούμε να κρατάτε την απόδειξη αποστολής της ταχυμεταφορικής.

Η ταχυδρομική διεύθυνση για όλες τις επιστροφές είναι: ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΑΕ, Ασπρόπυργος (Θέση Μελίσσια), ΤΚ 19300, ΑΤΤΙΚΗ.

Προσέξτε ότι αλλαγές / επιστροφές γίνονται δεκτές δεκτές μόνο όταν τα επιστρεφόμενα προϊόντα είναι στην αρχική τους κατάσταση και τα καρτελάκια είναι πάνω στα προϊόντα. Κατά την επιστροφή τα προϊόντα θα πρέπει να τοποθετούνται μέσα σε μια προστατευτική σακούλα και εκεί πάνω να τοποθετείται το voucher του courier. ΠΡΟΣΟΧΗ: Επιστροφή που το προϊόν δεν θα είναι σε προστατευτική σακούλα, ΔΕΝ θα γίνεται αποδεκτή.

Στην περίπτωση επιστροφής των προϊόντων σας, η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται εντός 15 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της επιστροφής σας. Για την αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας συνιστούμε να ελέγχετε προσεκτικά κατά την παράδοση της παραγγελίας την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας για να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα. Για οποιαδήποτε πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή τηλεφωνικά στον αριθμό 210 8994808.

Για να κατεβάσετε το Έντυπο αλλαγής / επιστροφής προϊόντων κάνετε κλικ εδώ.

Εγγραφείτε στο newsletter
Copyright © 2020-present Aeropostale, Inc. All rights reserved. Developed by Netsteps